dimecres, 20 d’agost de 2008

Primeres impressions

Vaig veure l'altre dia el Nàstic. Molt bé, especialment a la primera part. Si bé el Vitesse no va ficar ni molt menys la cama com vindrà a ficar-la un Hèrcules, un Elx o un Múrcia, l'equip no tenia gairebé res a veure amb el de la temporada passada. Circulació ràpida de la bola, automatismes bastant establerts, arribada i gol. Quan van encaixar el 2 a 1 vam veure un adormiment descarat del ritme del partit; aquesta vegada li va sortir bé, però de cara als partits de lliga això pot ser un símptoma de taquicàrdia segura. I el Saragossa no és el Vitesse.
El Girona el veuré aquest divendres, però hi ha una cosa que em fa una mica de por. La fe en sant Raül i sant Javi em reconforta, però al mateix temps, no puc deixar de patir quan veig que els altres equips acabats de pujar s'estan reforçant amb davanters interessants que el Girona, després de la baixa de Miki Albert (nou secretari tècnic - molta sort Miki!), encara no ha trobat. L'Osca ha obtingut la cessió de Nico Medina, de l'Osasuna. L'Alacant ha fitxat Roberto Peragón i té Rafa Jordà (jo l'hagués fitxat per al Girona). I el Rayo ha fitxat David Aganzo, que va fer 11 gols la temporada passada amb l'Alabès. Alguna cosa em diu que abans de començar la lliga podem tenir alguna sorpresa, però tot i que Jito i Arnal sembla que han agafat bé el testimoni, el no trobar el substitut d'en Miki inquieta un pèl.

1 comentari:

Harvester Of Sorrow ha dit...

Doncs Déu n'hi do, el reforç del Girona de la Tercera Divisió, en Jaume Duran, li ha donat el triomf en el debut al camp del Celta!

Al Nàstic, tot i les bones sensacions, les coses no li han anat gens bé a Tenerife. Havia remuntat un gol de Nino, però en el tram final de partit, ha encaixat dos gols. Hevia Obras a banda, l'equip de Ferrando ha de millorar.

Jerry, nen, deixa d'empaitar en Tom i escriu una mica més, que ja trigues!