dimarts, 23 de setembre de 2008

"Cría cuervos..."

Fa uns dies, el programa del 33 "Futbol Cat" va esmentar una determinada web en una secció setmanal on destaquen pàgines referides al seu àmbit. La web en qüestió, de la qual ometré el nom per no fer-ne publicitat innecessària, està dirigida per un periodista que teòricament està en nòmina d'un diari esportiu barceloní i que fa unes setmanes ha estrenat un programa en una emissora de ràdio privada d'abast català, parlant també del futbol català. Aquest periodista, en aquesta web que us comento, va publicar fa pocs dies el següent:
"Quienes llevamos la radio en la sangre, quienes hemos sufrido todo tipo de amenazas y alegrías por decir lo que pensamos, no podemos estar con la boca cerrada cuando vemos que todos los medios de comunicación PÚBLICOS pasan de nuestro fútbol catalán y eso que tienen grandes profesionales en su nómina".
El diumenge següent, segons m'informen els propis afectats, l'equip de professionals de TV3 que es va encarregar de la retransmissió en directe, pel 33, per tot Catalunya, del partit entre el Gavà i el Sabadell, va ser increpat durant gairebé tota la retransmissió per aficionats de l'equip arlequinat. Al final del partit, un grup d'aquests seguidors es va dirigir cap a la unitat mòbil de TV3 per continuar amb la seva actitud i fins i tot van estar a punt d'entrar dins el camió i agredir el realitzador del partit, cosa que va ser evitada pel personal tècnic allà present. Un fet, per cert, del qual no he vist publicada cap notícia a cap mitjà tot i que és prou greu.
Ah! Per cert! En aquesta mateixa pàgina web hi ha un fórum on, si visiteu l'apartat de Tercera Divisió, veureu com es vexa, s'insulta i s'amenaça als components del programa Futbol Cat i en concret al seu presentador, sense que cap moderador hagi fet res per evitar-ho com sí que ha fet en altres casos.
Això, com diuen els espanyols, "cría cuervos..."

4 comentaris:

Harvester Of Sorrow ha dit...

De vegades, amic, ets una mica massa ingenu. La gent té molta, moltíssima mala baba. I no dubta a fer servir la demagògia per teledirigir una massa de gent que parla del "fúbtol catalán" en un idioma que ni tans sols és l'idoni per fer-ho.

Aquesta mena de moviments s'han donat, es donen i es donaran sempre, desenganyat. Per molt que ho intenti, la gent del Futbol Cat, o la de les transmissions del 33, mai serà considerada "uno de los nuestros", per la senzilla raó que provenen d'un mitjà públic. Per a ells, són només una colla de funcionaris que viuen de conya, sense fer res, que s'aprofiten d'uns clubs que a la vegada menyspreen. I quan parlo d'ells, parlo dels que porten "la radio en la sangre" i dels aficionats, que al cap i a la fi s'acaben comportant igual.

Ni punyetero cas. L'únic que es pot fer és intentar conviure de la manera més suportable possible amb animals així. Sad, but true. Hang on.

Jerry ha dit...

Amic,

D'aquestes n'he vist unes quantes, no és qüestió d'ingenuïtat. Crec que cadascú té la seva consciència i els del programa la tindran tranquil·la. Però simplement el text vol ser un petit gra de sorra per desenmascarar una sèrie de personatges que són considerats el "sindicato del crimen" del futbol català però als quals ningú s'atreveix a plantar cara mentre continuen tacant la història d'un diari centenari.

Anònim ha dit...

Molta enveja i massa egos. Tot hauria de ser més senzill, però hi ha massa gent que necessita sospitar dels altres per ser feliç. I qui sospita, alguna por amaga.

Harvester Of Sorrow ha dit...

Doncs mira, l'Oriol té tot la raó. Alguna cosa tindran a amagar quan es comporten així amb una gent que els ha fet un cop de mà publicitant la seva web al programa.

Quina fauna